AudioFocus FR-X15 install - S21 sub SET

AudioFocus FR-X15 install - S21 sub SET

Producător: AudioFocus
Cod produs: AudioFocus FR-X15 install - S21 sub SET
Disponibilitate: disponibil in 5 zile
0,00 RON TVA inclus
Pret: 0,00€
VAT Incl.

Descriere

AudioFocus FR-X15 install - S21 sub SET este un sistem de sonorizare dedicat in special cluburilor, discotecilor, in imagine fiind prezentat doar setup-ul dintr-un colt. In mod normal, in fiecare colt de tavan trebuie suspendat un astfel de setup, realizand astfel o reala baie de sunet, uniform distribuit in toata locatia, deci x4. Sistemul activ de sonorizare complet, se va compune astfel din:

Component Nr Buc Descriere de baza
AudioFocus FR-X 15a Install, active top  12 Top activ, autoamplificat cu Powersoft, DSP incorporat, tehnologie X-Over si FIR, 2200W RMS
AudioFocus S21a, active subwoofer   8 Subwoofer activ, 21", 145dB, 3500W RMS

Pentru alte configurari, configurari specifice in functie de locatia dvs, sau informatii legate de pret, va rugam sunati la magazin, va stam la dispozitie cu orice informatii si va garantam cele mai bune preturi in calitatea noastra de distribuitori exclusivi in Romania pentru Audiofocus. Toate produsele au o garantie de 3 ani si pot fi livrate in numai 5 zile cu plata integral anticipat. La instalare veti beneficia, de asemenea, de asistenta noastra. Detaliile tehnice ale produselor pot fi downloadate din pagina producatorului belgian, sau din paginile noastre anterioare. In toata banda de frecvente: 37-20000Hz, raspunsul acestui sistem este "WaW", fiind un sistem de forta care atinge pragul de 54000W RMS, un adevarat "BOOM", in stare sa satisfaca si cele mai exigente pretentii de club.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: