Meyer Sound Used MINA line array SET

Meyer Sound Used MINA line array SET

Producător: Meyer Sound
Cod produs: Meyer Sound Used MINA line array SET
Disponibilitate: disponibil in 5 zile
206.880,00 RON TVA inclus
Pret: 42.824,16€
VAT Incl.

Descriere

Meyer Sound Used MINA line array SET se compune din 16 module line array Meyer Sound MINA. Produsele sunt second-hand, in stare excelenta, fiind din 2014.

Intreg setul vine insotit de 5 case-uri (cate 3 module MINA in case), 2 bumpers si cablurile aferente. Modulele sunt active, fabricate in USA de redutabila firma Meyer Sound, iar sistemul se afla localizat in Europa. Poate fi adus in numai 5 zile, plata integral anticipat garantata cu Bilet la Ordin. Sub raportul calitate/pret aceasta oferta facuta de brockerii internationali (Grace) reprezinta o alegere foarte buna, sitemul putand fi folosit atat in aplicatii fixe, cat si rental. Sunetul obtinut pentru partea de medii-inalte este cat se poate de curat, avand inteligibilitate maxima, claritate in toata banda de medii inalte. Pentru un sistem complet recomandam folosirea a 4 subwoofere active tot de la Meyer Sound (700), sistemul astfel obtinut fiind perfect pentru orice aplicatie. De mentionat ca disponibilitatea este de 32 de module, deci sistemul poate fi upgradat oricand pentru sonorizari mari.

Detaliile tehnice ale produselor pot fi downloadate atat din pagina producatorului american, cat si din paginile noastre anterioare.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: