Power DSP Amplifiers Rack

Power DSP Amplifiers Rack

Producător: Dynacord
Cod produs: Power DSP Amplifiers Rack
Disponibilitate: disponibil in 8-10 zile
16.680,00 RON TVA inclus
Pret: 3.452,76€
VAT Incl.

Descriere

Power DSP Amplifiers Rack a fost gandit pentru a deservi ansamblul hibrid de boxe pasive Dynacord FX20-Pro (subwoofere) in combinatie cu d&b audiotechnik V8, sau V12 (sau clonele acestora, pe post de top-uri) demonstrat ca fiind mult mai eficient din punct de vedere al calitatii sunetului comparativ cu standardele sistemului Dynacord XA2-Pro. Diferentele nu sunt numai calitative, dar si de forta. Daca un top FX-12-Pro are doar 350W RMS, urcand pana in 700 W continuus, V8/V12 are lejeritate si la 2000W fara riscuri sa ardem vre-un driver, ceea ce a condus la alegerea amplificatorului cu DSP incorporat DSP 1500 care poate dezvolta pana la 4 x 2200W in 4 Ohm, ceea ce permite upgradarea celor 4 subwoofere FX20 cu 4 module line-array  V8/V12. Acest lucru se va resimti in claritatea si forta sunetului in registrul medii-inalte, folosind cu succes DSP-ul deja presetat al amplificatorului pentru aceste modele. Amplificatorul Dynacord L3600 FD DSP deserveste doar subwooferele, avand de asemenea DSP-ul presetat pentru acestea. Rezultatul? : un sunet excelent, clar, curat, bine conturat si separat in frecvente, incomparabil cu vechiul format, in care se disting precis toate instrumentele, iar vocea este perfect inteligibila. Excelent pentru aplicatii LIVE de forta.

Distribuitorul de sarcina Stairville PD-332 va asigura prin racordarea (optionala la 380) astfel incat amplificatoarele sa aiba rezerva necesara pentru forta, fara a exista riscul sa sara sigurantele, sau sa cedeze prizele, cu atat mai mult cu cat toate salile de evenimente au obligatia sa furnizeze prestatorilor terminalul de 380V, tocmai pentru a evita riscurile unor astfel de situatii (care pot merge pana la incendiu in caz contrar).

Totul asamblat intr-un rack pro fabricat in Germania in care amplificatoarele si distribuitorul de sarcina sunt gata pre-cablate, gata de conectare la speakere, AC si mixer.

Produse din import intra-extra-comunitar combinat, cu o garantie de 3 ani!! Termenul de livrare este de 8-10 zile, pre-comanda, plata integral anticipat.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: