Real Power Indoor-Outdoor Line-array PA System Set

Cod produs: Real Power Indoor-Outdoor Line-array PA System Set
Disponibilitate: pre-comanda
100.920,00 RON TVA inclus
Pret: 21.869,36€
VAT Incl.

Descriere

Real power Indoor-outdoor Line-array PA System SET reprezinta o solutie excelenta de sonorizare (configurabila) oferita clientilor stage-prolighting care-si doresc un sistem performant, dar au la dispozitie un buget limitat.

A fost destul de greu sa dam de urma acestor clone, deoarece producatorul chinez nu comercializeaza aceste produse inca pe piata europeana din motive lesne de inteles, dar am reusit sa obtinem un contract de distributie a acestor clone in varianta demo-sample, deci cantitatea potential livrabila va fi limitata la un stoc doar de 20 buc pentru acest an. Surprinzator este faptul ca s-a reusit, apreciem noi, o apropiere de original de 90-95% (numai manerele difera si bineinteles brand-ul), ceea ce este realmente o performanta a producatorului si cu mult peste asteptari, aceste clone (deja testate de noi) fiind cat se poate de reusite, numai cutiile fiind debitate in China, restul componentelor fiind originale, astfel incat performantele lor sunt practic aceleasi, apropiindu-se sensibil de ceea ce un sunetist cu experienta asteapta de la aceste module line array care au in componenta 2 x 10” neodym, 1 x 8” neodym si cele doua drivere de 1.4”, totul dezvoltand un maxim SPL de 142 dB cu o claritate demna de invidiat, regasita doar la speakere de 2-3 ori mai scumpe. Se simt oarece diferente fata de sistemul complet original in primul rand din cauza amplificatoarelor care de asemenea sunt clone LabGruppen. Totusi, solutia propusa care este realmente la jumatate de pret fata de sistemul original face fata cu brio la orice provocari, fiind un sistem in care poti avea incredere, foarte bun calitativ. Sunetul este puternic si clar, totul se aude asa cum trebuie si distinct pentru fiecare instrument, sau voce.

In varianta indoor/outdoor, pentru evenimente cu pana la 1000 de persoane, propunerea noastra este de 4 x subwoofere (18”+12”FIECARE) + 4 x module, obligatoriu un procesor de sistem DSP dedicat 4 in/8 out si doua amplificatoare fiecare pe 4 canale, (propunem FP 10000 Q, sau similar). DSP-ul dedicat are presetul deja facut, dar acesta poate fi ajustat EQ , sau dinamic, in functie si de sala, sau preferinte, pastrand insa crossoverarea care nu trebuie schimbata (de asemenea Hi/low pass-ul).

Oferta de fata include pretul pentru 4 module + 4 subwoofere, procesorul de sistem, doua amplificatoare copie LabGruppen FP10000Q, distribuitorul de sarcina Stairville PD-332, hard case amplificatoare si toate cablurile necesare

Detaliile tehnice oferite de producator sunt aceleasi cu a produselor originale. Ce nu cunoastem in acest moment este fiabilitatea produselor, dar garantia oferita de 2 ani este un element incurajator.

Sub raportul calitate/pret, este o foarte tentanta achizitie, oferta producatorului fiind la jumatate de pret fata de cea a producatorului german a carui reputatie o cunoaste toata lumea. Sunetul obtinut are claritate, forta, iar estetic incintele sunt 1:1 cu originalele. In plus, sistemele de prindere sunt aceleasi, iar montarea lor se face cu minimum de efort si rapid, atat in sprijin, cat si suspendate.

Greutatea, dimensiunile sunt identice. Produse recomandate de stage-prolighting.

Import extra-comunitar, produsele pot fi livrate in 7-9 zile lucratoare cu plata integral anticipat. Garantia oferita produselor este de 2 ani!!

Descriere V8 clones:

Component Configuration 2 x 10" driver / 1 x 8" driver

2 x 1.4" exit compression driver passive crossover network

Rated Power (RMS)       500/2000 W

Nominal Impedance      8 Ohms

Splay angle settings   0ˇă - 14ˇă (1ˇă increment)

Connection:2 x NLT4 F/M optional 2 x NL4 or 2 x EP5

Frequency response (¨C5 dB CUT mode)   100 Hz - 18 kHz

Frequency response (¨C5 dB standard)      67 Hz - 18 kHz

Sensitivity( 1w / 1m)      139dB

Max SPL              142 dB

Finish:Polyurea Cabinet Protection

Cabinet:18mm birch plywood

Dimension          (W*H*D) 310 x 700 x 460 mm

Weight 34 kg

 

V-sub Clones:

Component Configuration 1 x 18"+1*12ˇ° driver

Rated Power (RMS)       800/3200 W

Nominal Impedance      8 ¦¸

Splay angle settings   0ˇă - 14ˇă (1ˇă increment)

Connection:2 x NLT4 F/M optional 2 x NL4 or 2 x EP5

Frequency response (¨C5 dB CUT mode)   37 - 95 Hz

Frequency response (¨C5 dB standard)      37 - 115 Hz

Sensitivity( 1w / 1m)      139dB

Max SPL              137 dB

Finish:Polyurea Cabinet Protection

Cabinet:18mm birch plywood

Dimension          (W*H*D) 606 x 700 x 7283 / 830 mm

Weight 64 kg

 

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: