Renkus-Heinz RPA ST-STX arrays-STX5L SET

Renkus-Heinz RPA ST-STX arrays-STX5L SET

Producător: Renkus-Heinz
Cod produs: Renkus-Heinz RPA ST-STX arrays-STX5L SET
Disponibilitate: pre-comanda
0,00 RON TVA inclus
Pret: 0,00€
VAT Incl.

Descriere

De la producatorul american Renkus-Heinz va propunem un set configurabil la cerere, instalatie fixa pentru cluburi mari, in varianta dorita (activa, sau pasiva), folosind redutabilile module array din seriile ST si STX in combinatie cu subwoofere de mare randament 4 x 12” (STX5L-Quad 12), instalatie cu care efectiv audienta va fi realmente sub o baie de sunet de cea mai buna calitate. Acest sistem de sonorizare beneficiaza de RHEngineering’s RPA design process integrate, pentru a produce Plug ‘n play arrays care se comporta ca o singura sursa broad-band, practic un sistem “la cheie”, care include si toate elementele de suspendare si orientare a modulelor. Pentru o configurare exacta, se vor face masurari anticipate ale salii, sau locatiei, beneficiind astfel de un calcul precis al necesarului, iar ulterior de asistenta tehnica la instalare.

Ca exemplu, cu configuratia propusa ca model se obtin peste 20,000 W RMS, la un SPL mediu de 140dB in varianta activa. Odata setarile sistemului facute prin network fiind folosite software-urile dedicate, sistemul este gata de folosit, nemaiavand nevoie de nimic altceva, decat un DJ, sau o trupa pe masura sistemului. O optiune fara gres pentru cluburi cu pretentii, arene, sali mari de spectacol, etc.

Detaliile tehnice ale componentelor pot fi downloadate din pagina producatorului american. Toate produsele sunt originale, made in USA, au o garantie oferita de producator de 3 ani (ce poate fi extinsa), iar echipamentele se importa numai cu pre-comanda, plata integral anticipat. Pentru detalii privind termenul de livrare, configurari specifice, asistenta , etc, va rugam sunati la magazin.

Pretul, conform politicii de marketing a producatorului se comunica numai telefonic, in baza deschiderii unei comenzi, iar achizitia poate fi facuta numai prin intermediul dealer-ilor acreditati de Renkus-Heinz.

Produse recomandate de magazinul nostru.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: