Used d&b audiotechnik configurable V series SET

Producător: d&b audiotechnik
Cod produs: Used d&b audiotechnik configurable V series SET
Disponibilitate: pre-comanda
0,00 RON TVA inclus
Pret: 0,00€
VAT Incl.

Descriere

USED d&b audiotechnik V-series configurabil la cerere SET, reprezinta o solutie de sonorizare in care sistemul poate fi configurat strict dupa cerinta clientului. Bineinteles, cumparatorul se poate consulta cu tehnicienii stage-prolighting pentru optimizarea intregului sistem in functie de destinatia si genul de aplicatie pentru care va fi folosit luand in considerare audienta, dimensiunile salii, etc, avand la baza indicatiile si specificatiile tehnice oferite de producatorul german d&b audiotechnik care este foarte tipicar in acest sens. De remarcat este flexibilitatea configurarii acestor componente selectate, care desi second-hand, sunt in stare tehnica foarte buna, iar estetic se prezinta 4 din 5 stele, toate functionand in parametri, iar solutia finala oferita va fi "la cheie", gata de sonorizare, sistemul avand incluse toate cablurile necesare, top-urile beneficiind de sisteme de prindere si hard-case-uri, iar subwooferele (toate pe role) avand placile frontale de protectie la transport si depozitare. Toate preturile exprimate sunt pentru cate o bucata, contin TVA si celelate costuri privind accesoriile, neexistand alte costuri suplimentare pentru configurare, sau transport Germania-Romania. Oferta este in limita stocului disponibil pus la dispozitie de brockerii externi, fiind atent selectionata si verificata de noi, astfel incat stage-prolighting va oferi garantia la produse in functie de configurarea facuta, care poate fi extinsa si cu produse noi cum ar fi (de.ex) amplificatoarele DSP D20, sau D80 care se gasesc in prezent la mana-a-doua, fiind articole foarte noi. Selectia a fost, in general, facuta dupa raportul calitate/pret in paralel cu starea tehnica a produselor si s-au alocat zeci de ore de cautari, astfel incat putem afirma cu precizie ca preturile afisate sunt printre cele mai mici la ora actuala pentru aceste produse exceptionale, cu mentiunea ca pentru comenzi mai mari exista posibilitatea sa mai negociem un pic cu brockerii si eventual sa mai putem obtine un discount (3-5%). Importul se face exclusiv din Germania, numai cu pre-comanda, rezervarea se face cu avans, iar plata integrala se face inainte de livrare. De asemenea, tot inainte de livrare, toate produsele sunt re-verificate, astfel incat surprizele neplacute sunt excluse, Beneficiarul primind odata cu factura de achizitie si certificatele de garantie aferente fiecarui produs in parte si certificarile de provenienta CE (Germany).

Specificatiile tehnice ale fiecarui produs in parte pot fi luate din pagina producatorului.

Preturi individuale (exprimate in EURO, inclusiv TVA/ produs):

Component

Descriere

Disponibilitate

Pret (EU, inclTVA)

Obs

 

V8

Top

   32

   4150

 

 from March 2015

 

V12

Top

   32

   3700

 

 from July 2012

 

 

Component

Descriere

Disponibilitate

Pret (EURO)

OBS

VSub

Subwoofer

     16

   2900

 

 from July 2012

D12

Amplifier

     30

   2100

From June 2015

 

Component

Descriere

Disponibilitate

Pret (EURO)

OBS

D80

amplifier

   6

   10600

fara hard case,

ex-demo

D20

amplifier

   8

     6300

fara hard case,

ex-demo

Amplificator cu DSP incorporat: D12 2100 EURO, 30 bucati diponibile. La cerere sistemul de asemenea poate fi configurat cu D20, sau D80, acestea fiind ex-demo din 2015, ca noi.

Pentru configurari mai speciale, sau consultari diverse, poze reale, etc, va rugam sunati la magazin. Toate produsele, fara exceptie, au fost verificate, functioneaza ireprosabil, iar tehnicienii nostri va vor asigura si asistenta tehnica la montaj, sau prima instalare.

OBS. Aceasta oferta se va epuiza rapid, deoarece sunt interesati multi clienti din CE datorita pretului excelent, deci primul venit va fi primul servit. Produse recomandate de stage-prolighting.ro

Pentru cei care nu cunosc calitatea si performantele acestor produse, detaliile tehnice ale acestora pot fi downloadate atat din pagina oficiala a producatorului german, cat si din numeroase alte publicatii de specialitate.

 

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: