Cu si despre Imagine

Thursday, Aug 5, 2021 | Post by admin | 0 comment(s)

Lumea show-biz-ului e plina de artisti. Unii mai buni, altii, mai putin (deocamdata)... Un focus indreptat spre cei din urma, ar concretiza un aspect destul de neglijat: imaginea artistului atat pe scena, cat si in afara ei. Ne vom concentra un pic asupra imaginii artistului pe scena, insistand nu atat pe atitudine, cat pe suportul tehnic de care artistul are nevoie:

Lumea show-biz-ului e plina de artisti. Unii mai buni, altii, mai putin (deocamdata)...
Un focus indreptat spre cei din urma, ar concretiza un aspect destul de neglijat: imaginea artistului atat pe scena, cat si in afara ei. Ne vom concentra un pic asupra imaginii artistului pe scena, insistand nu atat pe atitudine, cat pe suportul tehnic de care artistul are nevoie:
1. Professional sound sistem.
Spre deosebire de sistemele de sonorizare obisnuite, acesta pune in evidenta calitatile artistului, asigurand transferul (*transmiterea) starii emotionale a acestuia fara distorsiuni de orice tip, fara pierderea detaliilor de finete a interpretarii (baza unui transfer ideatic), asigurandu-i totodata artistului confortul necesar ca entertainerul sa poata face asta, iar audientei cadrul acustic necesar pentru ca receptia sa poata fi realizata in conditii optime, fara compromisuri.
2. Professional stage lighting.
Efectul optic al prestatiei artistului pe scena este cel putin la fel de important. Deosebirea dintre un sistem profesional de lumini de scena si cateva lumini de compromis (aruncate, sau suspendate alandala) este ca primul are mult mai mult impact din urmatoarele motive:
- pune in evidenta imaginea artistului in fata audientei;
- creeaza ambientul necesar pentru ca transmiterea produsului artistic sa aiba caracter direct, de focalizare, aproape "intim", prin reducerea spatiului de comunicare, asa numitul "tunel optic", fara interferente;
- contribuie la box-office-ul artistului prin sporul de imagine;
- elimina efectul de "ieftineala", compromisul sarac, susa;
- prin programarea DMX sequentiala si in sync cu sunetul, se pot optine efecte spectaculoase scenice in masura sa rezilieze orice idee de lipsa de organizare a evenimentului, ridicand la o noua cota intregul spectacol oferit de entertaineri, show-ul devenind o reala forta de sunet/imagine;
* In concluzie, imaginea se dobandeste cu eforturi (inclusiv financiare) si fara compromisuri.
** Roaentertainment va poate ajuta in acest sens, atat din punct de vedere al viitoarelor dotari personale, cat si rental, pentru ca prestatia dvs sa fie la cel mai inalt nivel tehnic accesibil:
https://www.facebook.com/stageprolighting
Pentru detalii privind oferta noastra, please call, sau contactati roaentertainment@gmail.com

Tags:
Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo

Related Articles

Leave Your Comment