Cum cumpar

1. Pentru a putea achizitiona produse, sau servicii prin intermediul magazinului nostru mai intai va sugeram sa va creati un cont (butonul cont nou -dreapta paginii sus) personalizat cu datele dvs, avand grija sa treceti datele dvs reale, completand toate rubricile (in special cele marcate cu steluta rosie) si apoi sa va autentificati (butonul autentificare - langa cont nou). In cel mai scurt timp veti primi un mail de confirmare in casuta dvs e-mail pe care ati inscris-o, prin care va asiguram ca ati fost luat in baza noastra de date, inregistrat client. Veti fi solicitati sa bifati "user agreement", luand astfel cunostinta de regulile privind folosirea acestui magazin virtual si modul in care sunteti protejat facand cumparaturile online.

1.1. Selectati produsele dorite. Automat, aceste produse vor aparea in Cosul de Cumparaturi, iar la StageProLigting apare implicit comanda dvs.

2. Dupa inregistrare, si acceptul nostru, postura dvs de client al magazinului va da dreptul sa achizitionati produsele selectate de dvs si care se regasesc evidentiate in cosul de cumparaturi situat in permanenta la vedere in dreapta paginii sus.

3. La finalizarea comenzii, urmand pasii aratati, veti avea posibilitatea optarii pentru una din metodele de plata agreate de compania noastra:

    A. Plata prin card (anticipat) - recomandata, sigura si rapida

    B. Plata prin transfer bancar (anticipat) - recomandata, sigura si rapida

    C. Plata ramburs (la primirea coletului) - permisa pentru clientii noi in limita a 2000 RON pentru prima comanda, respectiv 4999 RON pentru urmatoarele comenzi. Aceasta metoda de plata va poate fi refuzata daca prin verificarea autentificarii dvs in postura de Client de catre Stage-ProLighting se constata inscrisuri incomplete, eronate, sau datele dvs de contact sunt incorecte. Intr-o atare situatie veti fi indrumat sa optati pentru metodele de plata A, sau B.

4. In cazurile A, B, livrarea produselor va fi efectuata imediat dupa confirmarea primirii banilor, iar in cazul C (ramburs), livrarea marfurilor se face imediat dupa confirmarea comenzii. Confirmarea comenzii se poate face ferm atat prin e-mail, cat si telefonic, sunand la unul din numerele de telefon indicate la Contact.

4.1. Aceasta comanda va fi procesata in cel mai scurt timp de unul din operatorii nostri, iar dvs veti primi confirmarea comenzii (in e-mailul dvs) si vi se va emite factura fiscala.

5. Produsele vor fi insotite OBLIGATORIU la livrare de Factura Fiscala, indiferent de modul de achizitie, indiferent de Curier si va fi trimisa anticipat prin e-mail.

6. Produsele care beneficiaza de Garantie, vor fi insotite de asemenea la livrare de Certificatul de Garantie si optional de Certificatul de provenienta, Certificatul de Calitate a produselor (CE) . Pastrati aceste Certificate, pentru a putea efectua garantia intr-o eventuala situatie ivita.

7. Politica de returnare a produselor comandate este explicitata in User Agreement, va rugam cititi-o cu atentie. Nu sunt admise returnari, decat in limita conditiilor explicitate. O puteti accesa din Contul dvs de Client accesand rubrica "Returnari". Acolo veti primi si instructiunile de returnare efectiva.

8. Refuzul platii marfurilor comandate prin sistem ramburs (C) implica fara exceptie: plata integrala de catre Beneficiar a Curierului (Tur-Retur) si o penalitate de 10% din valoarea totala a marfurilor comandate. Odata cu refuzul, de asemenea, Beneficiarul va trebui sa expliciteze motivele care au determinat refuzul platii. Daca aceste motive se constata ca sunt obiective si intemeiate, managementul magazinului isi rezerva dreptul de a renunta la penalitati in favoarea Clientului.

9. Magazinul nostru nu are posibilitatea efectiva de a vinde in rate. Va rugam nu insistati in acest sens. Va multumim!

10. Garantam atat calitatea serviciilor noastre, cat si promptitudinea livrarilor.