Garantie

Toate produsele NOI (sigilate) livrate prin intermediul magazinului Stage-ProLighting beneficiaza de Garantie, Certificare de Provenienta, Certificate de Calitate (CE), sau alte certificari aditionale, majoritatea fiind achizitionate din import de la furnizorii nostri verificati, ai caror reprezentanti, sau re-seller suntem. In aceasta calitate, re-transmitem practic Garantia oferita de producator, care isi pastreaza "timing-ul" de la momentul livrarii noastre, nu din momentul in care produsele au fost importate de noi pe stoc. Acest "timing" noi il prezentam furnizorului facand dovada ferma cu istoricul nostru de comenzi, unde data livrarii este trecuta explicit.

In situatii diverse, managementul nostru isi rezerva dreptul de a extinde aceasta garantie. Garantia oferita de producatorii asiatici este de obicei de 1 an, iar cea oferita de producatorii europeni, sau n.americani este de 3 ani. Noi, de cele mai multe ori oferim garantie produselor livrate prin intermediul magazinului Stage-Pro Lighting (de provenienta asiatica) de 2 ani, bazandu-ne pe calitatea sporita a produselor importate. Aceasta extindere a Garantiei (unde este cazul) este explicitata expres in datele tehnice care insotesc produsul. In absenta acestei precizari, Garantia oferita produsului respectiv se deduce ca fiind 1 an!

Pentru a putea beneficia de Garantia oferita, clientul trebuie sa pastreze documentele expediate in acest sens odata cu produsele. In absenta documentelor doveditoare, Garantia nu va putea avea loc.

Pentru toate produsele din magazinul nostru online beneficiaţi de drepturile legale la garanţie. Detalii suplimentare puteţi găsi în http://stage-prolighting.ro/terms-amp-conditions (la § 5), respectiv Terms & Conditions.
La produsele second-hand, daca este oferita Garantie, aceasta si explicitarea ei insoteste datele tehnice ale produsului. In absenta acestei explicitari, Garantia produselor second-hand nu este oferita.

Va stam permanent la dispozitie pentru produsele livrate pentru piese de schimb (la o eventuala defectiune dupa iesirea din Garantie). Aceste piese de schimb, nefiind pe stoc (decat in stoc limitat) vor fi aduse doar la comanda clientului. Promptitudinea livrarii lor este in sarcina producatorului (prin DHL dureaza 8-10 zile). Va multumim.